جهان در سال 2020 چگونه مي‌شود؟
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
جهان در سال 2020 چگونه مي‌شود؟
نوشته شده در سه شنبه 4 مهر 1391
بازدید : 2394
نویسنده : علی اکبری

قطارهاي سريع‌السير چين، پكن را به لندن متصل مي‌كنند: چين قصد دارد براي ارتباط دادن شرق و غرب جهان، هزينه‌هاي ساخت راه‌آهني را تقبل كند كه از 17 كشور جهان خواهد گذشت. اين كشور در عوض بخشي از منابع طبيعي اين كشورها و استخراج معادن آنها را درخواست خواهد كرد. از نظر محققان موسسه براي آينده با توجه به بازه زماني 9 ساله پيش‌رو اين طرح از لحاظ تكنيكي امكان‌پذير است اما بحث سياسي و اقتصادي آن را نمي‌توان ناديده گرفت.

امكان پرواز براي خودروها فراهم خواهد شد: اين چيزي نيست كه هم از لحاظ تكنيكي و هم از نظر امنيتي مورد قبول محققان باشد. كنترل ترافيك هوايي به زيرساخت‌هاي بي‌سيم مطمئن نياز دارد و زماني كه تا 9 سال آينده زيرساخت‌هاي زميني اين ارتباط در دسترس نخواهند بود، تأمين زيرساخت‌هاي هوايي غيرممكن است. شايد تا آن زمان ايده دارپا براي توليد جيپ‌هاي نظامي هوابرد محقق شود اما هنوز خبري از خودروهاي شخصي پرنده نخواهد بود.

كنترل ابزارها با استفاده از ريزتراشه‌اي كه در مغز كار گذاشته شده، ممكن خواهد شد: اين پيش‌بيني اينتل كمي دور از ذهن به نظر مي‌رسد. سيستم پيچيده ارتباطي مغز انسان هنوز هم يكي از بزرگ‌ترين اسرار علم زيست‌شناسي است و زماني كه انسان اطلاع چنداني از شيوه اين ارتباط و نحوه ارسال پيام‌هاي عصبي ندارد، استفاده از يك شبيه‌ساز الكترونيكي براي ايجاد تعامل ميان انسان و دستگاه‌ها، غيرممكن است. مطابق نظر ليب هولد و همكارانش كاشت ريزتراشه در مغز انسان تا سال 2020 ممكن است اما اهداف اين عمل چيزي فراتر از يك درمان ابتدايي نخواهد بود.

سفرهاي تجاري به فضا و استخراج معادن خرده‌سياره‌ها: از نظر ليب هولد و همكارانش امكان سفرهاي كوتاه و داخل مدار زمين تا سال 2020 وجود خواهد داشت اما بعيد به نظر مي‌رسد انسان تعطيلاتش را در كره ماه سپري كند يا براي استخراج معادن از خرده‌سياره‌ها آماده باشد. آنها علاوه بر اين امكان، سفرهاي اكتشافي به خرده‌سيارك‌ها توسط ربات‌ها را نيز رد مي‌كنند. به گفته آنها با توجه به محدوديت‌هاي فيزيولوژيكي انسان و مشكلات متعددي كه در سفرهاي طولاني در فضا براي او به وجود خواهند آمد، ساخت آسانسور فضايي بهترين گزينه موجود است.

برابري قدرت پردازش رايانه‌هاي 1000 دلاري با مغز انسان: محققان اين پيش‌بيني مديرعامل سيسكو را كه 2 سال پيش انجام‌شده، اجرايي مي‌دانند. ليب هولد مي‌گويد: «از هوش انساني حرف نمي‌زنيم بلكه توان ذهني را مد نظر داريم و اين به تعداد محاسبات و چرخه‌ها برمي‌گردد. نگاهي به قانون مور، چندهسته‌اي‌ها و تغييرات تراشه‌ها نشان مي‌دهد اين پيش‌بيني چندان دور از واقعيت نخواهد بود.»

امكان ترجمه زبان‌هاي گوناگون جهان به يكديگر توسط تلفن‌هاي همراه فراهم خواهد شد: ساختار زباني بسيار پيچيده است و هرقدر در آن دقيق‌تر شويم، به عنوان مثال به گويش‌هاي محلي يا زبان مردم كوچه و بازار بپردازيم، پيچيده‌تر خواهد شد. به همين دليل استفاده از سرويس‌هايي مبتني بر محاسبات ابري مانند مترجم گوگل، بهترين شيوه ممكن است. با اين حال رشد ترجمه هر زبان به تعداد كاربران آن وابسته خواهد بود و ترجمه به زبان‌هايي كه كاربران آنها در اقليت هستند، احتمالا چندان دقيق و قابل‌درك نخواهد بود. ابزارهاي واقعيت افزوده به بخشي از زندگي روزمره ما تبديل خواهند شد: در سال‌هاي اخير از واقعيت افزوده زياد شنيده‌ايم اما واقعيت اين است كه ابزارهاي كنوني چندان كارا نيستند و حتي عينك‌هاي مورد استفاده مي‌توانند باعث سرگيجه و در بعضي موارد تهوع در فرد شوند، اما تا سال 2020 نه‌تنها فضاي مجازي بيش از پيش به اطلاعات جغرافيايي خواهد پرداخت، بلكه آنقدر اين عينك‌ها بهبود پيدا خواهند كرد كه فرد حتي حين حركت ـ مانند ركاب‌زدن دوچرخه ـ بتواند از آنها استفاده كند.

انسان، موفق به ساخت مغز مصنوعي خواهد شد: در حال حاضر محققان پروژه Blue Brain در لوزان سوئيس موفق به ساخت بخش بسياركوچكي از مغز با 10هزار نورون شده‌اند كه به كمك ابركامپيوتر قدرتمند شركت آي.بي.ام كار مي‌كند، اما مغز انسان از ميلياردها‌ سلول عصبي با نوع فعاليت و ارتباطات بسيار پيچيده تشكيل‌شده و بعيد به نظر مي‌رسد تنها 9 سال براي كشف اين دنياي پيچيده كافي باشد.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: